Berekent AppartementBreda makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding AppartementBreda is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Appartementaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. AppartementBreda bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Appartementaanbieders in Breda vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Appartement in Breda. Een Appartementaanbieder kan gratis een Appartement plaatsen in Breda. Huurders kunnen ook gratis een Appartementoproep plaatsen in Breda, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Appartement in Breda, huurders kunnen ook reageren op Appartementen in Breda. Op www.appartementbreda.com betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op AppartementBreda of te reageren op een advertentie van een Appartement in Breda.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Appartement kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Breda, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Breda kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Appartementaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

AppartementBreda raadt je aan om vooraf te vragen aan de Appartementaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je het Appartement afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen