Appartement huren: niet meer beschikbaar Graaf Hendrik III Laan in Breda

  • 90 m2
  • 4 kamers
  • 20 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Breda. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Beschikbaar vanaf 6 Sept 2019

--
Geen kamerverhuur, geen studenten.
--

Ruim 4-kamer appartement op zeer gewilde locatie in de wijk ‘’Boeimeer’’ met 2 balkons, 3 slaapkamers, moderne badkamer, nette keuken, ruime privé berging, gemeenschappelijke fietsenberging en prachtige gemeenschappelijke binnentuin van bijna 3000 m²!

Bouwjaar 1955; Woonoppervlakte ca. 90 m²; Inhoud ca. 270 m³.

Locatie:
Het appartement is gelegen op een uitstekende woonlocatie in de populaire woonwijk “Boeimeer”. Deze zijde van de wijk wordt gekenmerkt door voornamelijk karakteristieke woningen. Op korte afstand bevinden zich het centrum van Breda, boswachterij "het Mastbos", het “Boeimeerpark”, een speeltuintje, het openbaar vervoer en diverse scholen. In de directe omgeving zijn tevens meerdere kleinschalige winkelcentra gesitueerd (Langendijk,Dr. Struyckenplein en Graaf Hendrik III Plein). Binnen enkele minuten is er toegang tot diverse uitvalswegen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Algemeen:
De woning maakt deel uit van een complex van 16 appartementen en telt 4 verdiepingen. Het appartement is gelegen op de derde verdieping en is volledig voorzien kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Voor de verwarming en het warm water wordt gebruik gemaakt van een eigen CV combiketel (Merk: Intergas bouwjaar: 2007).

De servicekosten bedragen thans ca. € 117,- per maand. In de servicekosten zijn opgenomen: de opstalverzekering (glas-/brandverzekering), schoonmaak van de algemene ruimten, verlichting van de algemene ruimte, het onderhoud aan de binnentuin en reservering voor onderhoud.

Indeling

Begane grond:
Afgesloten entree met intercom, brievenbussen en trappenhuis naar de appartementen en het souterrain. Via de buitenzijde is de parkachtige en gemeenschappelijk binnentuin te bereiken met diverse zitjes.

Appartement derde verdieping:
Voorportaal met vernieuwde meterkast.

Entree/hal met fraaie tegelvloer en toegang tot alle vertrekken waaronder de deels betegelde toiletruimte.

Woonkamer (ca. 5.30 x 4.90m.) met vaste kast en fraaie schouw. Via de woonkamer is toegang tot balkon I (ca. 1.50 x 1.00m.) gelegen op het oosten.

De Keuken (ca. 3.12 x 1.85m.) met fraaie antracieten tegelvloer en vaste kast is uitgerust met een nette keukeninrichting. De keuken beschikt over een authentieke keramieken spoelbak met fraaie bijpassende kraan, een 4-pits gasfornuis en een afzuiginstallatie. In de keuken zijn de aansluitpunten van de wasapparatuur en een eventuele vaatwasser gesitueerd. Er is voldoende opbergruimte in de diverse lades en kasten. Via de keuken is er toegang tot balkon II.

Balkon II (ca. 3.50 x 1.00m.) is gelegen aan de achterzijde van de woning (oosten) en kijkt uit over de groene achtertuin welke dient voor gemeenschappelijk gebruik.

Slaapkamer I (ca. 4.18 x 3.16m.) met vaste kasten gelegen aan de achterzijde met uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin.

Slaapkamer II (ca. 4.18 x 3.75m.) met vaste kasten gelegen aan de achterzijde met vaste kast en uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin en toegang tot balkon II/

Slaapkamer III (ca. 2.65 x 4.40m.) welke is gelegen aan de aan de voorzijde van het appartement De woonkamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer.

De moderne badkamer (ca. 1.67 x 1.29m.) is volledig betegeld en voorzien van ruime inloopdouche en wastafel.

In het souterrain beschikt het appartement over een zeer ruime separate berging voorzien van elektra.

Algemeen:
- Het gehele appartement is voorzien van kunststof draai-/kiepkozijnen met dubbele
beglazing;
- Achter het complex is een fraaie gemeenschappelijke binnentuin gesitueerd;
- Ruime privé berging in het souterrain;
- Aan de voorkant van het complex is voldoende gratis parkeergelegenheid
Aanwezig;

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Breda
Wijk/buurt: Boeimeer
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart